0416-85 76 37
Home  |  Over Ons  |  Service  |  Foto's  |  Scanners  |  Wedding  |  Contact

Evertz Video

You N@me it, We Fr@me it!!

 

Uw herinneringen behouden voor de toekomst!

Zoals het digitaliseren van uw:

8- en 16mm Films, video en audiotapes.

Video / Film / Dia apparatuur:

Reparatie / onderhoud, verkoop / verhuur, onderdelen en accessoires (lampen, filmplakkers, ect.).

Fabricage van onderdelen:

3D design, 3D printen.

Ons streven is om al het geproduceerde beeld en geluid te kunnen bewaren voor de toekomst. Digitalisering speelt daarin een zeer belangrijke rol.

Dit alles laten wij doen in de Studio bij van Eck Video Services in Tilburg.
Herasstraat 43-05
5047 TX Tilburg, Nederland
Telefoon: +31 (0)13-5715148.

Zij gaan voor de ultieme perfectie van beeld en geluidskwaliteit. Voorbeelden van ons klantenbestand zijn: Archieven, Notariskantoren, Media bedrijven, Fotografen en Particulieren. van Eck Video Services leveren hun artikelen wereldwijd uit.

van Eck Video Services V.O.F. wordt geleid door ir. Edwin van Eck en Linda van Eck - de Looff. Daarnaast hebben zij nog 7 medewerkers in dienst.


Van Eck Video Services!

HERINNERINGEN GEDIGITALISEERD VOOR DE TOEKOMST!

Voorkom het verloren gaan van dierbare herinneringen die, door het verdwijnen van de apparatuur, niet meer bekeken kunnen worden.

Middels digitalisatie wordt het verouderingsproces een halt toegeroepen, wij digitaliseren met professionele apparatuur, zoals Time Base Correctors.

Films Digitaliseren

Wij digitaliseren op professionele wijze uw oude smalfilms. Dit doen wij naar kant en klare Dvd's of Blu-ray's,maar ook naar digitale bestanden, die u zelf verder kunt bewerken. Bijvoorbeeld met Pinnacle Studio, Adobe Première of Magix Video DeLuxe. Hier te koop!

De bestanden kunnen op de meeste moderne Tv´s, Tablets en smartphone´s zonder problemen worden afgespeeld. De volgende typen smalfilm kunnen we omzetten: 8mm film (Single 8, Super 8 en Normaal 8) en 16mm film.

Het geluid van de film (ook stereo geluid) wordt tevens lip-sync overgezet. Onze filmscanners zijn uitgerust met Machine Vision Camera´s die via een optocoupler worden aangestuurd. Ieder beeld wordt hiermee apart gescand. Het resultaat is buitengewoon goed en is zelfs belangrijk beter dan de FlashScan8 of FlashScan HD. Voor Prijslijst klik hier.

Geschreven door Edwin van Eck op 13 November, 2016.

Audio Digitaliseren

Wij digitaliseren uw audio materiaal, in onze Studio, in uitstekende kwaliteit waarbij we gebruik maken van AD convertors en geluidsapparatuur.

Na het digitaliseren en nabewerken van uw beeld of geluidsmateriaal wordt het op een mediadrager geplaatst. Dit kan op een schijfje, zoals een Dvd, maar ook op een moderne drager, zoals een Tablet, USB Stick, Harddisk of we versturen het via het Internet. Voor Prijslijst klik hier.

Geschreven door Linda van Eck - de Looff op 13 November, 2016.

Zelf smalfilms Digitaliseren

Heeft u nog oude super8/dubbel8/16mm films liggen die u graag zelf wilt overzetten? Zelf overzetten van uw 8mm smalfilms is mogelijk. Echter de kwaliteit die hiermee gehaald wordt is aanmerkelijk minder dan wanneer het professioneel gedaan wordt. We zetten de verschillende manieren voor het overzetten uiteen en geven nog wat tips wat u nodig heeft voor het zelf overzetten en welke apparatuur u daarvoor nodig heeft.
Alle benodigde hulpmiddelen zijn hier te koop

Lees hier meer...

Geschreven door Ad Evertz op 19 augustus, 2017.

Reparaties

Wij kunnen uw dia- of filmprojector repareren of een onderhoudsbeurt geven.
Enkele voorbeelden van veel voorkomende problemen:

  • Gebroken of uitgerekte snaren
  • Defecte lamp of lampvoet
  • Vastgelopen motor
  • Elektronisch defect
  • Grijper afstelling niet goed
  • Ontbrekende voedingskabel

Reparatie:
Vooronderzoek:      € 25,00
Reparatie (per uur) € 45,00

Indien u de reparatie niet laat uitvoeren, maar in plaats daarvan uw oude projector inruilt tegen een andere projector uit ons assortiment hoeft u geen onderzoekskosten te betalen.

Geschreven door Ad Evertz op 15 November, 2016.

Onderdelen / 3D printen.

Wij hebben een uitgebreid assortiment van onderdelen.

Van Eck Video Services staat voor kwaliteit, scherpe tarieven en een persoonlijke benadering.

Het komt echter steeds vaker voor dat we bepaalde onderdelen niet meer kunnen bijbestellen. Gelukkig hebben we de expertise in huis om met behulp van 3D printertechnieken deze onderdelen te produceren. Deze 3D geprinte onderdelen verkopen we ook in onze webwinkel. Ook maken we in opdracht steeds vaker 3D geprinte onderdelen (zoals reserve onderdelen SAAB, clipjes, dopjes, tandwielen, etc.). Zie onze korte documentaire (7 minuten) over het 3D printen van filmprojector onderdelen via dit filmpje, Klik Hier.

De kwaliteit van de beelden op video tapes gaat ieder jaar achteruit en werkende afspeelapparatuur wordt steeds schaarser. Het is daarom belangrijk om niet te lang te wachten met het digitaliseren van deze tapes. Wij kunnen uw video opnames naar alle moderne videoformaten converteren. Standaard zetten wij uw materiaal om naar H.264. Vanzelfsprekend kunnen we ook andere formaten aanleveren indien dat wenselijk is. Bijvoorbeeld DV AVI, MPEG2, Apple Prores of AVI uncompressed.


Reparatie en Modificatie.

Modificatie van dia- en filmprojectoren (8mm/16mm)

Denk bijvoorbeeld aan het inbouwen van een snelheidsregeling.

Naast reparaties voeren wij ook modificaties uit aan filmprojectoren. Denk bijvoorbeeld aan het inbouwen van een snelheidsregeling om uw projector op 16,66 beeldjes per seconde af te kunnen regelen. Dit kunnen wij in principe voor alle type projectoren (gelijkstroom en wisselstroom-motoren). Ook leveren wij zelf-bouw setjes om een variabele snelheidsregeling in te bouwen in uw projector. Voordat wij een reparatie uitvoeren doen wij een vooronderzoek. De kosten daarvan worden bij een reparatie verrekend. Door het vooronderzoek zijn we in staat u een kostenschatting te geven van de reparatie. Het is natuurlijk altijd mogelijk dat er meer defect is dan dat uit het onderzoek is gebleken. Wordt de kostenschatting overschreden, dan informeren wij u en overleggen over het vervolg van de reparatie. Ons reparatie tarief is € 45,00 per uur. Dit is exclusief de onderdelen inclusief 21% BTW. Wij brengen een bedrag van € 25,00 in rekening voor het vooronderzoek. Vervangt u uw oude projector door een andere projector uit ons assortiment vervallen de onderzoekskosten. Klik hier voor beschikbare filmprojectoren.