0416-85 76 37
Home  |  Over Ons  |  Service  |  Foto's  |  Scanners  |  Wedding  |  Contact

Evertz Video

You N@me it, We Fr@me it!!

 

Scanner Info & Systeemeisen.

Film- Diascanner huren.

Alle Info op een rij


LET OP: Er zijn helaas GEEN scanners meer BESCHIKBAAR!!

Beelden naar vrienden en familie mailen, webpagina’s ontwerpen of digitale archivering – wat dacht u ervan als dat allemaal nog beter en nog sneller kon?
Met de COOLSCAN LS 5000 ED en de COOLSCAN V ED (LS-50) desktop filmscanners is het werkelijkheid.
Zij zijn ontwikkeld om ook door onervaren gebruikers moeiteloos te worden gebruikt, en bieden de mogelijkheden en het kwaliteitsniveau die voorheen alleen bij duurdere scanners haalbaar waren. Zij kunnen bovendien worden gebruikt met tal van accessoires, waarmee u film van uiteenlopende typen kunt verwerken; al met al is het een economische, gebruiksvriendelijke scanner van hoge kwaliteit.
Maar waarom zou u een film- of diascanner kopen, als de klus geklaard is blijft er een peperdure scanner over, waar je daarna niets meer mee doet.

Een scanner huren is dé oplossing.

Helaas verhuren GEEN Braun Multimag SlideScan meer,
Wij verhuren alleen nog de Nikon Super Coolscan LS 5000-ED en de LS 50-ED.

Film- Diascanner Nikon Super Coolscan LS 5000-EDBij Evertz Video Productie kunt u nu deze hoogwaardige kleinbeeld film- diascanners huren tegen een aantrekkelijke prijs.

Met deze scanners, zoals bij ons te huur, zijn verbluffende resultaten te behalen voor zowel negatieven (kleur en zwart-wit) als dia's.
Onze scanners zijn geschikt voor zowel een Windows dan wel een "Mac" computer en worden geleverd inclusief de benodigde software om krasjes; stofdeeltjes automatisch te verwijderen. Aanvullende software (Adobe Photoshop Elements 2.0) om de beelden verder te bewerken, wordt meegeleverd. Met deze scanners kun je resoluties bereiken die de huidige generatie digitale camera's ruimschoots overtreffen. Zo kun je het hele dia- of negatievenbestand op zeer hoogwaardige kwaliteit scannen. Als u van plan bent een scanner te huren, kunt u die het beste persoonlijk bij ons ophalen in Waalwijk, Noord Brabant (vlak bij de Efteling) wij kunnen dan gelijk demonstreren hoe het in zijn werk gaat, je neemt een paar dia's en/of negatieven van mee, en overtuig uzelf van de verbluffende kwaliteit.

Nieuw!! Geef een cadeaubon als eerste aanzet!

Een cadeaubon voor de huur van een Dia- filmscanner is er al vanaf 1 dag tot en met een hele week.
De prijs van een cadeaubon is exclusief een borgsom die men verschuldigd is tijdens een huurperiode. Bij het afhalen van de scanner betaald de huurder alleen een borgsom van € 150,00 en kan de scanner zolang gebruikt worden als staat vermeld op de cadeaubon, indien dit niet toereikend is om de scanklus te klare is verlenging altijd mogelijk het verschil zal worden verrekend met het reeds betaalde bedrag van de cadeaubon.
De borgsom zal in contanten worden gerestitueerd bij het inleveren van de scanner, vermits deze in ongeschonden staat wordt teruggegeven

Kies hier de gewenste cadeaubon

Wat gaat het allemaal kosten.

Reserveer uw scanner hier.


Eenvoudige installatie

De Nikon Film- diascanner is zeer eenvoudig aan te sluiten op uw PC, Notebook of Mac.
Na installatie van de software is de scanner direct te gebruiken en is de software aangepast voor het allernieuwste besturingssysteem van Windows Vista en Windows 7 en 8, (LET OP: WERKT NU ook op een 64bits versie) zelfs voor het nieuwste besturingssysteem van Macintosh OS X "Leopard" functioneert de Nikon scanner als een zonnetje en scant u zonder problemen met de software van VueScan, die de automatische Dialader en/of Filmstrookadapter kunnen aansturen.
De scantijd van deze hoogwaardige filmscanner is kort.
Desgewenst installeren wij de software, zodat u onmiddellijk met scannen kunt beginnen. Neem de computer of laptop mee, en wij regelen dan de rest.
De scanners worden verhuurd met alle toebehoren, software en Nederlandse handleidingen.

Gescande afbeeldingen bekijken:

Als de klus erop zit kunt je de afbeeldingen verder bewerken, of op DVD zetten. En...
van de mooiste maakt u natuurlijk fabelachtige prints.

Garantie

Niet tevreden over de gescande resultaten: breng de scanner uiterlijk de volgende dag (tot uiterlijk 13:00 uur) terug en het volledige huurbedrag wordt gerestitueerd.

Minimale systeemeisen Windows

 • CPU: Pentium 300 MHz of sneller
 • Besturingssysteem: Alle Windows versies: Windows 7; 8 en 10 (LET OP: De scanner WERKT NU ook op een 64bits versie).
 • RAM: 128 Mb RAM-geheugen (512 Mb of meer aanbevolen)
 • Harddisk: 40 MB vereist voor installatie, (200 aanbevolen), met extra 200 MB vrije ruimte op harde schijf wanneer Nikon Scan draait.
 • Interface: Ingebouwde aansluitingen voor USB 1.1, USB 2.0 en 3.
 • Overige: Cd-rom station of Internet verbinding vereist voor installatie van de VueScan software

Minimale systeemeisen Macintosh (MAC)

 • CPU: Power PC G3 of later (G4 of later aanbevolen)
 • Besturingssysteem: Mac® OS 9 (9.1 of later), Mac® OS X (10.1.5 of later) Let op: NU OOK VOOR MAC OS X Catalina!!
 • RAM: Mac® OS 9: 64 MB of meer (256 MB of meer aanbevolen) Mac® OS X: 128 MB of meer (512 MB of meer aanbevolen) Harddisk: 70 MB vereist voor installatie (200 MB aanbevolen), met extra 200 MB (Mac® OS 9) of 550 MB (Mac® OS X) vrije ruimte op harde schijf wanneer Nikon Scan draait.
 • Interface: FireWire: Ingebouwde aansluitingen voor USB 1.1, USB 2.0 LET OP: Alleen ingebouwde Firewire aansluiting wordt ondersteund.
 • Overige: Cd-rom station voor het installeren van de software.

Wat kost een scanner huren.

Of klik hier om direct een scanner te reserveren

Klik hier voor gedetailleerde informatie of kijk bij de Veelgestelde Vragen (FAQ's)