0416-85 76 37
Home  |  Over Ons  |  Service  |  Foto's  |  Scanners  |  Wedding  |  Contact

Evertz Video

You N@me it, We Fr@me it!!

 

Mercalli v2 Pro Plug-in en SAL (Stand-ALone).

Maakt wiebelende Videobeelden "Solid as a Rock!"

Voor 32bit & 64bit Montagesoftware maar NU ook voor MAC!!

Mercalli V2 bezit ook een aantal unieke Dynamische Camera Opties waarmee u exact het stabilisatieniveau kunt in regelen zodat het originele karakter van de video-opname volledig behouden blijft.

Mercalli heeft ook het zeer effectieve Rolling-shutter correctie, wat bij sommige camera's optreed wanneer hiermee snel wordt gepand. Rolling-shutter compensatie kan het Wobble (wiebelen), Jello (trillen), en Skew (schuine vervorming) volautomatisch verwijderen van uw video's tijdens het stabilisatieproces.

Belangrijkste vernieuwingen:

Zelfs als een scène volledig is gestabiliseerd zou Rolling-shutter de video alsnog volledig onbruikbaar kunnen maken - Mercalli zal deze Rolling-shutter corrigeren en deze z.g. mislukte video volledig herstellen, en dat dan volautomatisch! Ook het allernieuwste proDAD’s SmartBorder™ option, maakt de noodzaak voor inzoomen tijdens de stabilisatie bijna overbodig, waardoor de randen van de originele video intact blijven.

Mercalli V2 - Meer dan stabiliseren alléén:

Belangrijke kenmerken van Mercalli V2 en Verbeteringen:

 1. 3D stabilisatie van alle 3 camera-assen
 2. Volledig automatisch Rolling-shutter correctie van jello/skew/wobble effecten
 3. Beschikbare Mercalli SAL (Stand-ALone) versie heeft functies die niet beschikbaar zijn in de plug-in versie
 4. Minder behoefte aan zoom-in dan andere post-capture stabilisatie producten
 5. Dynamische camera mode behoud originele karakter van de video tijdens stabilisatie
 6. Automatische scene detectie voorziet in één stabilisatiepassage voor verschillende scenes
 7. Eliminates jitter (instabiliteit) in video, zelfs in zoom/pan bewegingen
 8. Betere resultaten voor alle video opnamen, van Handycam tot Steadycam
 9. Ongelimiteerde Multi-core CPU support voor supersnel rendering
 10. Preview in volledige resolutie voor een snelle en efficiënte fijnafstelling
 11. Geen instelling van keyframes of tijdrovende tracking points
 12. Buitengewoon Gebruikersgemak: Video laden – Stabiliseren – Klaar!
 13. Volledig 32-/64-Bit Support zowel voor het SAL (Stand-ALone) programma als voor de plug-in versie voor de meeste populaire montage programma's
Focus je volledig op het opnemen van de actie, en Mercalli V2 regelt de rest

Mercalli v2 Pro: Bekijk een demo video


Mercalli V4 Stabilzr(Mercalli v4+ Pro SAL(Stand ALone) of als Plug-in, Stabilizr - cmosFIXR - Suite):
Maar vanaf nu ook als Plug-in voor: "EDIUS 7 & 8; Vegas en Video DeLuxe en Adobe Premiere en Adobe After Effects CC2017 voor Windows & MAC!" Volledige volautomatische stabilisatie!
Gemakkelijker in gebruik als Mercalli V2 PRO, op meerdere clips toepasbaar. Extreem snellere video analyse van de stabilisatie (dit is significant beter dan in V2). Beeldscherpte in gestabiliseerde resultaten is aanzienlijk veel hoger als gevolg van minder zoom-in-eisen en een verbeterd algoritmen, wat vooral te zien is bij interlace video materiaal. Met een enkele klik, kunnen alle clips die werden bijgesneden volledig automatisch worden gestabiliseerd of achteraf met Mercalli. (Voorheen moest dit individueel handmatig worden gestart voor elke clip apart). Nu met 10-bits ondersteuning, maar ook 4K en CinemaScope. (LET OP: Voor Windows & MAC)

Koop de Stand ALone versie of Download de Manual Mercalli v4 Pro Stabilizr (Windows en MAC)

Of Koop de Plug-in versie

 


personel bio pic(Mercalli v2 Pro): Maakt wiebelende Video "Solid as a Rock!"
Ongeacht hoe snel de actie!
Nu voor Windows ® en Macintosh ® NLEs - Mercalli V2 3D video stabilisatie plus rolling Shutter-Compensatie incl. Zoom / Schwenk-Optimalisatie nu in één compleet pakket. Red uw video's! Mercalli V2 werkt met het revolutionaire en spiksplinternieuwe 3D video stabilisatie, wat onafhankelijk van elkaar de X, Y en Z camera-as stabiliseert. (Voor Windows & MAC.)

Nu kopen of Download de Manual Mercalli v2 Pro (Windows)

 


personel bio pic(Mercalli EASY): Wiebelende videobeelden van je mobiel!
Vanaf nu verleden tijd! Mercalli Easy is er nu!
Mercalli Easy hersteld wiebelende beelden vanaf je telefoon. Voor nog geen twintig Euro zijn nu ook jou beelden Solid as a Rock!! Mercalli Easy is een eenvoudige, effectieve oplossing voor het herstellen van wankelende wiebelende videoclips alvorens deze te delen op YouTube, of te kopiëren naar mobiele apparaten of over te brengen naar een DVD. Stabiliseren, Aanpassen, Exporten, Delen!.
(LET OP: ALLEEN voor Windows)

Nu kopen of Download de Mercalli EASY Manual

 


personel bio pic(Mercalli v2 Manual):

Download hier Mercalli v2 Manual (Windows & MAC)

 

 


personel bio pic(ReSpeedr v1): proDAD ReSpeedr is een stand - alone tool voor het creëren van geweldige super slow - motion video voor een beeldfrequentie van 30, 60 of 120 FPS fascinerende beeldfrequenties te produceren van 1000 FPS of zelfs meer. Van uw bronmateriaal coole time-lapse video’s creëren met behulp van geavanceerde beeld blending, optische flow- en keyframe technologieën om fabelachtige resultaten te bereiken van video -opname gemaakt met een gewone DSLR , actie -camera's, of zelfs mobiele telefoons. Het is zelfs mogelijk om zowel super slow - motion en time-lapse sequenties in een enkele video te combineren. Het creëren van hoogwaardige slow - motion video hoogtepunten uit scènes van bronmateriaal opgenomen tot wel 1.000 fps, wordt zelfs het kleinste detail in de video uitgelicht;
Draai uren video van een skyline, getijdenenergie, stad, straat verkeer, etc. om in boeiende time-lapse "fast - forward" scènes en presenteer je publiek de "big picture" in veel kortere tijdsperiode; Professionele kwaliteitstechnologie van Frame gebaseerde Motion flow analyse maakt gebruik van een combinatie van dynamische frame blending en optische flow technologieën om ongelooflijk veel details en gestroomlijnde beeldfrequentie te leveren voor een ongelofelijke lage prijs van nog GEEN € 100,00; Combineer super slow - motion en time-lapse sequenties om een videoclip te vertragen en de actie in zijn details te laten zien, versnel dan het beeld met de time-lapse modus om uw opname op spectaculaire af te maken; (LET OP: Alleen voor Windows)

Nu kopen of Download de ReSpeedr Manual (ALLEEN Windows)

 


personel bio pic(ProDRENALIN): Haalt het beste uit uw GoPro video's! GoPro camera's worden steeds populairder! Het probleem is vaak dat de sportevenementen, of andere actievolle momenten in de voor de camera, de video wazig of vervormd lijkt en vaak nog moeten worden bewerkt. ProDRENALIN is dan uw redding! ProDRENALIN biedt een aantal tools die u normaal gesproken zou verwachten van veel duurdere producten, of dat u zelfs meerdere producten nodig zou hebben om het gewenste resultaat te bereiken maar dit alles kunt u gemakkelijk bereiken met ProDRENALIN. Met proDAD's ™ ProDRENALIN worden al deze unieke momenten gewoon perfect!
LET OP: ALLEEN voor Windows!!.

Nu Kopen (Download hier de Manual)


personel bio pic(Mercalli v3 SAL): Red uw video's!
Mercalli V3 SAL is een revolutionaire nieuwe 3D-video stabilisatie, die onafhankelijk stabiliseert de X-, Y-, en Z-camera-as, levert betere post-capture video stabilisatie resultaten dan welk ander product op de markt dan ook. Mercalli V3 bevat ook enkele unieke Dynamic Camera-opties waarmee u precies het niveau van stabilisatie controle kunt instellen, zodat het karakter van de video wordt behouden. Mercalli V3 SAL - Meer dan alleen een stabilisator.
LET OP: ALLEEN voor Windows!!.

Nu Kopen of Download de Mercalli v3 Manual (ALLEEN Windows)

 

KLIK HIER voor alle andere pakketten van Mercalli.