0416-85 76 37
Home  |  Over Ons  |  Service  |  Foto's  |  Scanners  |  Wedding  |  Contact

Evertz Video

You N@me it, We Fr@me it!!

 

Alles over Ons

Waar wij voor staan!

Key Points

In het Begin ...

Vanaf februari 2000 zijn wij gestart als kleinschalig videobedrijf, daarnaast verhuren wij professionele diascanners voor het digitaliseren van uw foto- en dia archief, en zijn wij vertrouwd in het vervaardigen van reportages en Videodocumenten. Ook uw dierbare foto's of dia's kunnen door ons worden gescand en op DVD gezet.

Wij denken voor u mee ...

Daarnaast begrijpen wij dat u ook zelf negatieven of dia's wilt bewaren voor later maar waar haal je zo vlug een filmscanner vandaan en wat doe je er mee als alles is gescand? Ook dan bent u bij Evertz Video Productie op het juiste adres, wij verhuren diverse kwalitatief hoogwaardige diascanners, u kunt toch uw negatieven of dia's scannen, zonder de hoge kosten van aanschaf...

U wilt iets nieuws laten zien ...

U wilt iets PRESENTEREN, iets NIEUWS laten zien, een bepaald soort Informatie geven, u zoekt naar CREATIVITEIT en een beetje LEF! Dan willen wij, samen met u, uw bedrijf of reportage presenteren op een manier die zeker zal aanspreken bij uw huidige, maar zeker bij uw toekomstige zakenpartner.

Testimonials

Geweldige scanner, de beste in de wereld. Prachtige foto's, enne... 'n kind doet doet was.

Hans Liebrechts Tevreden huurder

Mooie Huwelijksreportage, met extra verassingen. Beleven de dag iedere keer weer opnieuw!

Gelukkig Bruidspaar Geweldig!

Bedankt Opa. Nooit gedacht dat dit jouw leven was! Geweldig verhaal, enne... wat een humor!!

Je kleinkinderen de Beertjes

Wat wij doen...

Maar ook voor particulieren staan we klaar. Wij maken dat zij hun Huwelijksdag keer op keer opnieuw beleven, wij verwerken de beelden op een interactieve DVD maar ook op Blu-Ray behoort tot de mogelijkheden ...

Een greep uit wat wij voor u kunnen betekenen:

 • Bedrijfspromoties: Uw keuze kan zijn op: DVD of op een Multimedia Visitekaartje inclusief uw eigen Logo
 • Registratie van uw Bedrijfsfeest: Als document voor het bedrijf, of als toevoeging aan het Kerstpakket voor al uw werknemers
 • Een Jubileum of afscheidsfeest (b.v. Pensioen): Een geweldig cadeau voor de Jubilaris en een waardevol videodocument
 • Een uitvaart: Zeer discreet geregistreerd, aangevuld met een levensbeschouwing gedocumenteerd uit eigen video-opnames en foto’s
 • Foto- of diamontage: Is het gebruik van een computer u vreemd, wij verwerken uw foto's en/of dia's op een DVD
 • Montage van uw eigen video-opname: Ook monteren wij uw eigen video-opname en produceren een leuke DVD

Kortom alles wat u dierbaar is leggen wij voor u vast, smeden het vakkundig aan elkaar en voorzien het van passende muziek, zelfs uw eigen muziek keuze vullen wij in. Op de vraag: Wat leggen jullie zoal vast? Is dit ons alles omvattend antwoord:

You N@me it, We Fr@me It.


Maar ook dit...

Ook bijzondere dingen leggen we vast zodat uzelf of de ontvanger, zelfs jaren later, vol emotie naar zal terugkijken, een greep uit de mogelijkheden.

 • Hoera... We gaan trouwen!

  Huwelijksreportage.

  Volledig aangepast aan uw budget en keuze, alleen De Receptie, of Het Stadhuis of beide, of Alles, vanaf de vroege morgen tot en met de laatste borrel, kortom: Jullie zijn de regisseurs.

  Lees meer..

 • Uw Videoboodschap

  Videoboodschap.

  Een groet, een blijde gebeurtenis aan een ver familielid of een uitgezonden Militair. Is iets waar men niet op rekent, een waar feest voor de ontvanger! Een cadeau dat zijn weerga niet kent.

  Lees meer..

 • C'est La Vie - Video Document

  Een filmportret.

  C'est La Vie, uw eigen verhaal en kijk op het leven, prachtig gedocumenteerd, aangevuld met authentieke foto's en door uzelf verteld. Het nageslacht kan niet wachten tot uw verhaal klaar is.

  Lees meer..