0416-85 76 37
Home  |  Over Ons  |  Service  |  Foto's  |  Scanners  |  Wedding  |  Contact

Evertz Video

You N@me it, We Fr@me it!!

 

Heroglyph v4 Pro & Vitascene v2 Pro.

Creëer fabelachtige Titels & Trailers met Heroglyph v4 Pro.

VitaScene V2 Pro Pro voor Sfeer en Speciale Effecten

Heroglyph v4 Pro:

Gebruik je eigen teksten en afbeeldingen en plaats ze in de juiste positie en kies een van de vooraf ingestelde animaties, aan te passen met een duizelingwekkende reeks van effecten en uw nieuwe titel of trailer is klaar!
Travel Route Wizard
Iedereen die wel eens gebruik heeft gemaakt van Key frame animatie tools zullen de eenvoud van Heroglyph V4 waarderen. Selecteer gewoon een afbeelding van een landkaart, klik erop en trek je route, inclusief meerdere bestemmingen, met volledige aanpassing van timing, animaties, en honderden koele effecten maken dat het lijkt alsof de route wordt op magische wijze wordt getrokken, voeg hiervoor gewoon de geanimeerde symbolen toe.
Fotoshow-assistent
Maken van fotoshows in Heroglyph V4 van stilstaande beelden, foto`s en video`s, met volledige aanpassing van stijl, effecten en animaties desgewenst met automatische ondertiteling dat is de all-design kracht van Heroglyph V4. Gebruik Heroglyph V4 in je NLE of als stand-alone programma ... Het is jouw keuze!

Creative Pack 1 t⁄m 5:

Als een Creative Pack wordt geïnstalleerd, beschikt u direct over vele indrukwekkende en simpel naar eigen wens aan te passen Project Sjablonen en Handgeschreven tekstdesigns in Heroglyph v4.
Breidt uw Heroglyph v4 uit met deze omvangrijke Themapakketten, die door Romantiek en Liefde is omgeven. Kies eenvoudigweg het juiste Sjabloon, Pas de Tekst aan naar eigen wens en - KLAAR!
Er zijn maar liefst vijf formidabele Creative Packs die uw Heroglyph v4 pakket uitbreiden tot een volwaardig en waardevol pakket.

Vitascene v2 Pro:

VitaScene V2 Pro - professioneel - compromisloos - snel - interactief - efficiënt Professionele Effecten - perfecte weergave - super snelle GPU verwerking - efficiënte werkwijze Dit alles is VitaScene! Maar V2 is nu NOG uitgebreider.
Meer dan 600 video effecten compatibel voor: KLIK HIER!

 • Verlichting met lichtbronnen
 • Indrukwekkende lichtstralen
 • Glanzende, gloeiende en reflecties
 • Het optimaliseren van contrasten en focus
 • Het optimaliseren van de kleur en helderheid
 • Afschuining en indrukwekkende tekst effecten voor de titels en logo's
 • Te gebruiken als filter en als overgang
 • Supersnelle rendering, zowel voor HD- of SD- projecten
 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Steeds weer opnieuw te gebruiken
 • Uitgebreide plug-in ondersteuning van de meest populaire video montageprogramma's
 • Geoptimaliseerd en geschikt voor 64-bit NLE's

Applicatie Beschrijving:

personel bio pic(Heroglyph v4 Pro): Professionals en video liefhebbers zullen genieten van Heroglyph V4`s uitgebreide collectie van meer dan 500 volledig aanpasbare sjablonen en elementen voor gemeenschappelijke titel projecten, zoals bruiloften, documentaires, sportevenementen en nog veel meer.

LET OP: ALLEEN voor WINDOWS!!

Nu Kopen of Download de Manual

personel bio pic(Creative Pack 01): De toebehoren in Creative Pack 1 worden niet standaard meegeleverd met Heroglyph, maar kan als extra uitbreiding worden aangekocht. Als een Creative Pack wordt geïnstalleerd, beschikt u direct over vele indrukwekkende en simpel naar eigen wens aan te passen Project Sjablonen en Handgeschreven tekstdesigns in Heroglyph.
LET OP: ALLEEN voor WINDOWS!!

Nu Kopen

personel bio pic(Creative Pack 02): Breng Beweging in uw Trailer!
Projectsjablonen met talrijke nieuwe Symbolen en Iconen voor gebruik bij Bewegingspaden bieden in Heroglyph uitgebreide mogelijkheden rondom Titels op Paden en Reisroute animatie en⁄of bewegend Handschrift. Een speciale Tip:
De Objecten zijn weliswaar bedoeld voor beweging en traject animaties ... - Maar je gebruikt toch ook wel eens een keer een zeilboot, een geanimeerde Fietser of een Kerstman aan het begin van uw rollende Titels. Zoiets kent u toch ook al van TV? Vanaf nu is dat ook voor u kinderlijkeenvoudig te realiseren!
LET OP: ALLEEN voor WINDOWS!!

Nu Kopen

personel bio pic(Creative Pack 03): Familie, Liefde & Huwelijk
Of het nu gaat over plechtige Ondertitels, Perfecte Overlays, Romantische Overgangen of Atmosferische Overlays in Creative Pack 3 vindt u alles voor uw Bruiloftsfilm en Familie-films of Documentaire de allerbeste Achtergrond Sjablonen voor al uw harmonieuze en romantische Stemmingen.

LET OP: ALLEEN voor WINDOWS!!

Nu Kopen

personel bio pic(Creative Pack 04): Decoratieve Sjablonen
Op zoek naar: Idee volle Trailers, Originele Ondertitels, Professionele Lower Third of Buitengewone Composities? Dan is dit het uitgelezen pakket voor uw creatieve Videomontage! Dit pakket zit boordevol met kant en klare composities, met universeel toepasbare samenstellingen voor intro's credits en Trailers, alsmede talrijke sjablonen voor buitensporige filmprojecten, bijv. Vakantie, Hobby's en Sportevenementen. Selecteer gewoon een geschikte Trailer of Ondertitel, Bewerk de tekst en je hebt een indrukwekkende intro of je hebt een opvallende afsluiting voor je film!
LET OP: ALLEEN voor WINDOWS!!

Nu Kopen

personel bio pic(Creative Pack 05): Typo-Motion
Geraffineerde composities van letters, cijfers en vormen, slim geanimeerd, als door magie gecontroleerd, worden lijnen en woorden harmonisch "gecomponeerd". Een fascinerende mix van eenvoudig design vermeerderd met complex gecoördineerde bewegingen bieden deze exclusieve Sjablonen en Trailers, die hun uitwerking niet zullen missen. Bekend van Film, TV en Reclame! Profiteer van deze slimme vorm van tekst animatie - nu makkelijker dan ooit - met Heroglyph. Vermijd het gebruik van complexe Keyframes en massaal gestapelde Tijdlijnen zoals in andere Programma's.
LET OP: ALLEEN voor WINDOWS!!

Nu Kopen

personel bio pic(Vitascene v2 Pro): Professionele Effecten:
Zonder twijfel de allerhoogste professionele kwaliteit - zeer snelle GPU rendering - interactieve preview - efficiënte werkwijze - 64-bit compatibiliteit NLE VitaScene V2 Pro bouwt voort op de V1's trendsettende overgang en filter-technologie. VitaScene V2 Pro bevat meer dan 600 volledig aanpasbare effecten die onafhankelijk van elkaar kunnen worden gebruikt en worden supersnel weergegeven door de GPU rendering van de grafische kaart.
Test uw Grafische Kaart!
LET OP: ALLEEN voor WINDOWS!!

Nu Kopen

 

KLIK HIER voor alle andere pakketten van Heroglyph.