0416-85 76 37
Home  |  Over Ons  |  Service  |  Foto's  |  Scanners  |  Wedding  |  Contact

Evertz Video

You N@me it, We Fr@me it!!

 

Videomontage met uw computer!

Video Montage, een Feest om zelf te doen...

Zelf Monteren(Do it Yourself): Midi behuizing met 750 watt voeding; Processor i7CPU; Asus Moederbord 16Gb RAM geheugen; nVidia GeForce GTX 660 2000Mb; 240Gb SSD; 3x HDD 1000Gb SATA HDD; Blu Ray Combo; Windows 8 (64bit). Setprijs: € 2150,00

Epson Stylus Photo(Epson CD & DVD Printer): Epson Expression Photo XP 750. Deze inkjetprinter is ideaal voor liefhebbers van fotografie die op zoek zijn naar een eersteklas A4-printer om hun kwaliteiten als fotograaf te kunnen tonen. Dankzij de eenvoudige installatie met automatische Wi-Fi set-up kunt u snel aan de slag. Dankzij deze printer kunnen gebruikers ook direct afdrukken op daarvoor geschikte cd's en dvd's voor het maken van persoonlijke familievideo's en digitale fotoalbums. Prijs: € 168,00.

Adorage All in One(Adorage Magic PC): zijn een serie Softwarepakketten met 10.000den van de allermooiste overgangen die als template op de cd/dvd staan en creëren een overgang van de ene videoclip naar de andere. De serie is inmiddels uitgebreid tot maar liefst dertien! volwaardige pakketten: Pakket 10 t/m 13 zijn voor HD video. Werkt of als Stand-ALone of als Plug-in voor de meeste montagesoftwarepakketten zowel in 32 en 64bit.
Adorage All In One Bundle Vol. 1 t⁄m 13 Setprijs: € 680,00 Uw voordeel: € 380,00!!

Asus VW246H(HDMI Monitor): Asus VS247H intel centrino2. Superieure Beeldkwaliteit gecombineerd met Klassiek Elegant Ontwerp Superieure Beeldkwaliteit gecombineerd met Klassiek Elegant Ontwerp De VS247H Full HD LED-monitor, met 50.000.000:1 hoge contrast ratio en HDMI-interface, is geoptimaliseerd voor de beste beeld- en kleurkwaliteit. Full HD met HDMI, betreed een spectaculaire wereld vol kleuren dankzij Full HD 1080p (1920x1080) ondersteuning en HDMI-poort.
Uw prijs € 199,00

Matrox MXO2 Mini, voorkant(Matrox MXO2 Mini): MET of ZONDER MAX Technologie, De matrox MXO mini is het ideale video I/O apparaat voor Adobe Premiere, Avid Medicomposer en Final Cut Pro. Met HDMI, component, s-video en composiet in en uit worden de mogelijkheden van de software sterk verbeterd. Full screen gekalibreerde video op een extra monitor wordt mogelijk met de Matrox MXO mini tegen een zeer aantrekkelijke prijs (zie verderop voor prijzen).

Matrox Mini, Achterkant(Matrox MXO2 Mini met MAX): Met aan de achterzijde de HDMI, component, s-video en composiet in en uit worden de mogelijkheden van de software sterk verbeterd. (voor prijzen zie verderop)

PCIe host adapter 7150 (voor PC)(PCI Host adapter Desktop): De Matrox MXO2 producten sluit u aan op uw computer via een PCI Express-kaart-adapter. Bij de aanschaf van een MXO2 product, kiest u de versie en de adapter u nodig hebt voor uw specifieke systeem. Extra adapters kunnen apart worden aangeschaft..

ExpressCard/43 adapter (voor laptop) (Express Card⁄34 Host Adapter Laptop): Voor een Laptop wordt een ExpressCard/34 adapter gebruikt. Bij de aanschaf van een MXO2 product, kiest u de versie en de adapter u nodig hebt voor uw specifieke systeem. Extra adapters kunnen apart worden aangeschaft..


Matrox MXO2 Mini voor Mac en PC (desktop & mobiel) ZONDER MAX technologie € 499,00

Koop Matrox MX02 Mini Zonder MAX

 


Matrox MXO2 Mini voor Mac en PC (desktop & mobiel) MET MAX technologie € 712,00Koop Matrox MX02 Mini met MAX

 

 


Matrox Mini met MAX technologie


Matrox MXO2 Mini met MAX technologie voor MAC & Thunderbolt € 799,00

Koop Matrox met MAX voor MAC & Thunderbold

 


Matrox MXO2 Mini voor MAC zonder MAX maar WEL & Thunderbolt € 586,00

Koop Matrox MXO2 Mini zonder MAX Wel met Thunderbold

 


Matrox MXO2 Mini voor Mac en PC (desktop).

Installeer geen HDMI en analoog I/O kaart met een wirwar aan kabels als alle mogelijkheden, en zelfs meer dan dat, is samengepakt in een professionele Breakout Box van Matrox zoals de MXO2 Mini.
Dit klein glanzend hulpmiddel geschikt voor een Mac of desktop PC heeft als voordeel dat het kan worden uitgebreid met een Expresskaart/34 voor volledige mobiliteit.
Je kunt het gebruiken daar waar je maar wilt, gebruik het met je Laptop of met een Desktop systeem samen met een van je favoriete applicaties zoals o.a. Apple Final Cut Pro, Adobe Première Pro CS4 en Photoshop CS4 en een reeks van andere programma's.

Capture via HDMI, of een analoog component, zoals S-Video en Composiet.

Converteer de Standard Definition (SD Video) naar High Definition (HD Video) en Vise Versa, of je nu beelden Captured of afspeelt, en gebruik maakt van de MXO2 Mini's extreem hoge kwalitatieve hardware.
MXO2 Mini speelt zowel HD als SD Video gelijktijdig af. Tover je HDMI scherm om naar een professionele video monitor met het Matrox's unieke Color Calibration gereedschap.
Monteren van AVCHD Video wordt kinderspel door het eerst te Capturen naar een voor montage vriendelijk formaat, het maakt niet uit of dat nu een gecomprimeerd of ongecomprimeerd formaat is.
Overtuigd van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de MXO2 mini, verstrekt Matrox, zonder compromissen, een garantie van drie jaar.

Eigenschappen:

 1. Werkt met Mac en PC, zowel Laptop en Desktop
 2. Klein, lichtgewicht, externe box dus makkelijk aan te sluiten op uw camera en monitor
 3. Capture HD Video via HDMI en analoog component; of NTSC en PAL via HDMI en analoog component, S-Video, en composiet
 4. Playback HD Video via de HDMI en analoog component; NTSC en PAL via HDMI en analoog component of HDMI en S-Video en composiet
 5. Gelijktijdige Output van HD en SD Video
 6. Tovert uw HDMI scherm om in een professionele video monitor met de Color Calibration Tools inclusief blue-only
 7. Een zeer hoge kwaliteit 10-bithardware scaling Tool voor realtime upscaling, downscaling en conversie in twee richtingen zowel bij capturing en afspelen (zie specificatie eigenschappen voor Mac en PC)
 8. Stereo RCA en tot maar liefst 8 channels van HDMI input en output
 9. 5.1 en 7.1 surround sound monitoring tijdens de HDMI output
 10. Simpel monteren van AVCHD video door capturing naar een voor montage vriendelijke compressie of een ongecomprimeerd formaat
 11. Werkt met uw eigen favoriete applicatie inclusief Apple Final Cut Pro; Adobe Première Pro; Adobe Photoshop en vele andere
 12. Ook verkrijgbaar met Matrox MAX technologie voor een sneller dan realtime H.264 encoding
 13. Die jaar hardware garantie en aanvullend telefonisch support

Goedkope HDMI monitoring met de 10-bit 4:2:2 Color Precision.

Alleen al deze ene eigenschap zou al reden genoeg zijn om een Matrox MXO2 Mini aan te kopen.
Het schakelt uw HDMI scherm om naar een professional video monitor met Matrox's unieke Color Calibration gereedschap.
U heeft de volledige controle over Hue, Chroma, Contrast, Brightness, en Blue-only zijn voorhanden.
U krijgt een accurate Color Representatie zodat u uw HDMI monitor zelfs kunt gebruiken voor Color Grading.

Matrox MXO2 Mini voorziet in 1:1 pixel mapping bij HDMI schermen die deze eigenschap ondersteunen, zodat uw video beelden niet worden uitgetrokken of vervormd door de monitor.
Hierdoor krijgt u een accurate monitoring op uw HDMI scherm in de volgende resoluties:

720 x 486 (NTSC)
720 x 576 (PAL)
1920 x 1080
1280 x 720

Extreem hoge kwaliteit 10-bit hardware scaling voor een verbluffend lage prijs.

Er is geen ander apparaat in deze prijsstelling dat u de mogelijkheid biedt videobeelden te leveren, in elk formaat en naar de wensen van uw client.
Matrox MXO2 Mini's uitmuntende 10-bit hardware scaling module voorziet in een ultieme hoge kwaliteit van scaling zowel bij het capturen als bij het afspelen en dat in het door u gewenste formaat, ongeacht het formaat waarin het wordt aangeleverd.

HD video converteren (downscaling) naar SD.

De Matrox MXO2 Mini voorziet in realtime in een verbluffend goede conversie van de HD Color Space maar ook de Aspect Ratio conversie naar anamorphic, Letterbox en Center cut.
Je beschikt over de mogelijkheid dit proces te volgen via een aangesloten monitor of rechtstreeks een SD master op te nemen (record) van een HD Project in realtime.

SD video omzetten (upscaling) naar HD.

De Matrox MXO2 Mini voorziet in een realtime upscaling met een zeer goede conversie van de SD Color Space. MXO2 Mini zal uw "pillarbox" 4:3 video en 16:9 SD opschalen naar full screen.

Cross Conversie (omzetten in beide richtingen).

De Matrox MXO2 Mini biedt in realtime Cross Conversie van 720 naar 1080 en van 1080 naar 720

Simultaan HD en SD output.

Met de Matrox MXO2 Mini heeft u de mogelijkheid om te kijken via een monitor, maar ook het opnemen van uw project zowel in HD en SD in realtime (gelijktijdig).

U kunt kiezen in het gelijktijdig afspelen van HD of SD via de HDMI uitgang of HD of SD via de analoge uitgang.
Een enorme tijdsbesparing en de mogelijkheid af te leveren in diverse formaten in realtime.

Montage workflows voor de Mac.

Matrox MXO2 Mini geeft u de mogelijkheid te capturen van zowel de analoge of de HDMI ingang naar ongecomprimeerde video of naar iedere gewenste compressie die wordt ondersteund door Apple Final Cut Pro inclusief ProRes.
Dat wil zeggen dat het werken en monteren van AVCHD materiaal geen enkel probleem oplevert, wat zonder MXO2 Mini een zware klus is.

Matrox MXO2 Mini werkt met Final Cut Pro, Apple Color, Adobe After Effects, en alle QuickTime programma's die de V-out component ondersteunen.

Montage workflows voor een PC.

Matrox MXO2 Mini laat u Capturen naar een ongecomprimeerd of naar het zeer efficiënte Matrox MPEG-2 I-frame HD/SD Codec vanaf of de analoge of de HDMI ingang. Dat wil zeggen dat men vrij simpel AVCHD materiaal kan monteren wat in alle andere gevallen zeer lastige klus is.

Een ander geweldig voordeel is dat Matrox MXO2 Mini voorzien is van A/V Tools, een makkelijk te bedienen Capture en playback programma.

Dit stand-alone programma is ideaal voor als je snel video wilt binnenhalen voor b.v. web steaming of DVD Authoring. Matrox A/V Tools heeft ook de mogelijkheid om videobeelden (frames) op te slaan als TGA bestanden.

Matrox MXO2 Mini werkt Adobe Première Pro CS4 op uw PC en heeft een WYSIWYG onder-steuning voor de meest populaire programma's zoals: Adobe Encore CS4, Photoshop CS4 en After Effects, Autodesk 3ds Max, Combustion en NewTek LightWave 3D (alleen voor de 32 bit versies).

De MAX Technologie.

Matrox MXO2 Mini met MAX Technologie Matrox MXO2 is ook verkrijgbaar met de Matrox MAX Technologie voor sneller als Realtime een HD H.264 bestand te creëren.
Matrox MAX is een unieke technologie dat video sneller dan realtime naar H.264 kan encoderen met resoluties voor iPod naar HD.
Het maakt gebruik van een verfijnde hardware processor om het aanmaken van H.264 bestanden, te versnellen voor Blu-Ray, websites en diverse mobiele apparaten.
Door gebruik te maken van deze speciale hardware versnelling, nemen uw projecten aanzienlijk minder tijd in beslag en is het computersysteem weer snel vrij voor andere taken.

Kwaliteit en flexibiliteit zijn verzekerd voor de integratie van professionele programma's zoals Apple Compressor op een Mac en Adobe Encoder op een PC.

Zo geeft de Matrox Max technologie extra voordeel door rechtstreekse export naar een hogere kwaliteit H.264 Blu-Ray bestanden in samenhang met bestanden van Compressor.

Alle Prijzen zijn inclusief Btw.